Volledige Set Biofloral 20 ml. in Houten Kistje

Set Bachbloesems 20 ml. in houten kistje, bevat 38 Bachbloesems 20 ml. en 2 lege flesjes van 30 ml.

Meer details

310,00 €

In prijs verlaagd!

-10,00 €

320,00 €

Biofloral is van biologische kwaliteit, klaargemaakt volgens de originele methode van Dr. BACH

Biofloral Bachbloesems worden handgemaakt in de bergen van de Auvergne in strikte overeenstemming met de originele methode van Dr. Bach.

Ontwikkeld in strikte overeenstemming met de originele methode van Dr. Bach, in verdunning 1/240ste, in DEMETER-label

Voor elke conditionering wordt het bloemenelixer opnieuw geactiveerd met de stralen van de rijzende zon om een goede dynamische en energetische werking te garanderen voor maximale efficiëntie.

Biofloral Bachbloesems werken diepgaand door hun subtiliteit en helpen om psychische en energetische balans te harmoniseren, om ontmoediging, verdriet, stress en gebrek aan vertrouwen te overwinnen om een nieuw emotioneel evenwicht te vinden.

Deze bloemenessenties zijn gemaakt van wilde bloemen, die 's ochtends bij zonsopgang worden geplukt wanneer hun potentieel maximaal is. Onder invloed van zon- en waterstralen geeft de bloem zijn kwaliteiten vrij en geeft deze door aan het waterelement. Om alle deugden van de bloem te behouden, wordt de bloemenmaceratie toegevoegd met cognac in een verdunning van 1/240ste. Voor de 1/240ste verdunning gebruikt Biofloral Bio DEMETER cognac.

De Bachbloesems van Biofloral zijn biologisch gecertificeerd en hebben het AB-label behaald.