SOS - Eerste Hulp Biofloral 20 ml.

"SOS - Eerste Hulp" complex. Deze essence is een combinatie van 5 bloesems, namelijk: = Clematis = Cherry Plum = Impatiens = Rock Rose = Star of Bethlehem.

Meer details

12,15 €

Dr. Edward Bach raadde deze essence aan voor acute- en stresssituaties, in noodgevallen, bij ongelukken en shock. Het verlicht angst en herstelt vertrouwen en kalmte. Het is aangewezen deze bloesem altijd bij de hand te hebben.

Dr. Bach maakte een samenstelling van vijf bloesems, en noemde deze samenstelling: de Rescue® Remedy, of de “eerste hulp” bloesem. Hij gaf ze in acute- en stresssituaties, in noodgevallen, bij ongelukken en shock. Deze bloesem verlicht angst en herstelt vertrouwen en kalmte. Het is aangewezen deze bloesem altijd bij de hand te hebben.

Deze Bloesem is een combinatie van 5 bloesems, namelijk:

=Clematis

=Cherry Plum

=Impatiens

=Rock Rose

=Star ofBethlehem

De SOS essence is aangewezen bij plotselinge gebeurtenissen. De toediening mag echter geen routine worden, maar is bedoeld voor acute situaties. Ze kan natuurlijk GEEN medische hulp vervangen.

Men dient wel uit te kijken om de Eerste Hulp Bloesem te dikwijls en te langdurig te gaan gebruiken.

Het is niet de bedoeling dat u Rescue Remedy langere tijd gaat gebruiken. Dit is echt niet aan te raden. Vraag raad aan uw Bachbloesemadvieseur.