Inzicht in Bachbloesems & gezondheid – Auteur Suzanne Wouters

Gedurende vele jaren heb ik mij verdiept in Bachbloesems en de visie van Dr. Edward Bach. Geleidelijk aan kwam ik er achter dat dit systeem ontwikkeld door Dr. Bach zo ingenieus in elkaar steekt dat het ons een handvat aanreikt om terug in balans te komen of deze te behouden.

Meer details

18,95 €

Al deze kennis heeft al geresulteerd in vier boeken. Mijn eerste  boek ‘In de voetsporen van Dr. Edward Bach’, is verschenen in 2010, het tweede boek ‘Het leven is zo eenvoudig!’ in 2011. Mijn derde boek ‘Liefde, Bachbloesems en Planeten’ is in 2013 verschenen en in 2015 is ‘Vrede van onderuit’ verschenen, telkens bij Uitgeverij Partizaan.

Nadat ik het “Inzichtschema” ontdekt had, kreeg ik nog veel meer inzicht en hierdoor ook meer inzicht in
gezondheid. Dit inzicht is essentieel om onze gezondheid te behouden of te herstellen.

Tezamen met deze vier boeken krijgt u aan de hand van dit vijfde boek niet alleen inzicht in Bachbloesems, maar ook in gezondheid. Hoe werkt het zelfhelend vermogen van het lichaam? En hoe kunnen we hier inzicht in krijgen om dit optimaal te ondersteunen?

Na het lezen van dit boek kan je ervaren hoe spectaculair het zelfhelend vermogen van ons lichaam is. Inzicht in dit zelfgenezend vermogen is dan ook van essentieel belang. En zorgt ervoor dat u uw leven positief kan veranderen.

In dit boek staan zowel het ‘gewone’ inzichtschema als het inzichtschema van de 12 stappen in emotionele balans uitgelegd. Hierdoor wordt het werken met Bachbloesems naar een hoger niveau getild en kan men de Bachbloesems gaan toepassen juist zoals Dr. Edward Bach het echt bedoeld heeft.

Om effectief met deze schema’s te werken is de Opleiding Bachbloesemadviseur ten zeerste aan te raden.

Ik hoop dat dit boek je meer inzicht en kennis geeft en dat het een leidraad mag zijn op je weg naar een gelukkig leven.


ISBN: 9789464076653

Uitgeverij Partizaan