Over ons

Bachbloesemsonline - De Bosrank is de specialist in Bachbloesems. Reeds gedurende vele jaren staan wij ten dienste van de klanten om onze kennis over Bachbloesems met hen te delen.

Naast onze online shops kan u ook in ons centrum producten aankopen. Daarnaast geven we cursussen en lezingen. Onze Opleiding tot Bachbloesemadvieseur, welke erkend is door de wettelijke erkende Beroepsvereniging Naturopathica, is onze meest gekende cursus. U leert op een juiste en professionele manier werken met Bachbloesems.

Maar ook voor consultaties kan u in ons centrum terecht. Wij trachten u meer inzicht te geven in uw gemoedstoestanden en gaan een eindje met u mee op weg om u terug beter in evenwicht te brengen en om u meer vreugde en plezier in uw leven te laten ervaren. Door onze jarenlange ervaring zullen we u steeds professioneel begeleiden.

Gedreven door ons enthousiasme dragen we correcte informatie en eerlijkheid hoog in ons vaandel. U kan steeds een beroep op ons doen indien u vragen heeft of meer informatie wenst.