Online Thuiscursus Bachbloesemconsulent

De Online Thuiscursus Bachbloesemconsulent is aangewezen voor iedereen die niet in de mogelijkheid is om de Opleiding Bachbloesemadviseur te volgen of die graag van huis uit in zijn/haar eigen tempo studeert.


 

Meer details

349,00 €

De Online Thuiscursus Bachbloesemconsulent bestaat uit een uitgebreid cursusboek (247 pagina’s) + 3 studieboeken, nl: “In de voetsporen van Dr. Edward Bach”, “Liefde, Bachbloesems en Planeten” en “Vrede van onderuit”. Het cursusboek en de studieboeken krijg je thuisgestuurd.

Daarnaast krijg je ook een online account waarmee u de cursusinhoud digitaal kan raadplegen. Op dit online platform kan je ook de vragen en huistaken indienen. Tevens kan je hier contact opnemen met je studiebegeleidster voor extra ondersteuning en vragen tijdens het studeren.

Je kunt ook deelnemen aan een praktijkdag in ons centrum op een zaterdagnamiddag.

De Online Thuiscursus Bachbloesemconsulent is een professionele cursus, waar je alle aspecten van de Bachbloesems leert kennen.

De Thuiscursus Bachbloesemconsulent duurt 10 maanden, maar de cursist heeft in het totaal 15 maanden de tijd om de cursus te voltooien. De cursist kan tot na het voltooien van de cursus inloggen op de site, met een maximum van 15 maanden, te rekenen vanaf de inschrijving na het betalen van het cursusgeld. Na deze periode vervalt de toegang tot bovengenoemde site.

Na het voltooien van de Cursus Bachbloesemconsulent en het terugsturen van de eindtest, ontvangt de cursist een getuigschrift van deelname.

Wens je het diploma Bachbloesemconsulent te ontvangen, dan dien je examen af te leggen (en te slagen!) in het Centrum De Bosrank te Herk-de-Stad. De cursist dient eveneens een uitgebreid verslag in te dienen over ten minste 5 praktijkgevallen.

Je kunt examen afleggen tot 1 jaar na het voltooien van je studies. Na het slagen in dit examen ontvang je het diploma Bachbloesemconsulent. Niet geslaagd? Je kunt steeds gratis opnieuw herkansen. Examen afleggen in ons centrum is niet verplicht.

Je kunt tot 15 maanden na het starten met de cursus de antwoorden op de vragen insturen.

Natuurlijk kan je bij je studie rekenen op een professionele begeleiding. Je kunt dan ook altijd contact opnemen met je persoonlijke studiebegeleidster, iedere vraag beantwoordt zij snel en deskundig.

De cursist kan deelnemen aan de ‘Praktijkdag’ die doorgaan in het Centrum De Bosrank te Herk-de-Stad. Deze Praktijkdag gaat door op een zaterdagnamiddag van 14 uur tot 17 uur. De Praktijkdag vindt verschillende keren per jaar plaats en je kunt steeds kiezen aan welke je wenst deel te nemen.

Deelnemen aan de Praktijkdag is ten zeerste aangeraden, maar niet verplicht.

Onze Online Thuiscursus Bachbloesemconsulent staat garant voor een degelijke en professionele studie.

Zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je het cursusboek en de studieboeken thuisgestuurd en ontvang je jouw persoonlijke login om online in te loggen.

Meer info: https://www.bachbloesems.be/onlinecursus.html