Bachbloesems

Er zijn geen producten
Bachbloesems

Bachbloesems zijn één van de meest verfijnde natuurtoepassingen. Bachbloesems zijn ontdekt door Dr. Edward Bach in de...

Meer

Subcategorieën

 • Nelson

  Nelson en C° is sinds heel wat jaren de fabrikant die voor het Bach Center de bloesemtincturen produceert, verpakt en wereldwijd distribueert. De Bachbloesems van Nelson worden geconserveerd met druivenalcohol van 27°.

  Het Bach Center is gevestigd  Mount Vernon - Wallingford - Engeland.

  Alle door ons aangeboden Bachbloesems zijn, conform de Belgische wetgeving, genotificeerd.

 • La Drôme

  La Drôme bloesemessences worden gemaakt volgens de regels van de kunst vertrekkende van bloemen verzameld in de ongerepte vrije natuur op de flanken van de Mont Canigou en in La Drôme.

  De bloesemessences van La Drôme hebben het Bio label en een verdunning van 1:240.

  Dr. Bach gaf ons een heel duidelijke receptuur voor het bereiden van de bloesemessences, ondermeer te bereiden via de kookmethode en zonnemethode en te stabiliseren op cognac. Door de laboratoria van La Drôme wordt deze receptuur nauwkeurig gevolgd, overigens met het gebruik van biologische cognac.

  De methode Bach gaat ervan uit dat bepaalde bloemen een positieve en harmoniserende kracht bezitten om een psychologisch evenwicht helpen terug te vinden. De methode Bach is gebaseerd op het gebruik van 38 bloemen.

  Deze methode biedt niet de oplossing voor iedere fysieke of emotionele klacht die zich kan voordoen, maar ze kan een belangrijke steun zijn in het geval van een emotioneel onevenwicht.

  Alle door ons aangeboden Bachbloesems zijn, conform de Belgische wetgeving, genotificeerd.

 • Creature Comforters®

  Creature Comforters® maakt reeds meer dan 35 jaar Bloesemessences volledig naar de voorschriften van Dr. Bach.

  Gedurende het gehele productieproces: bloesems verzamelen, 'infusie' en bottelen, worden al de producten met de hand bereid met zorg, aandacht en gevoeligheid. Al de essences worden op stockconcentratie gemaakt, rechtstreeks van de 'Moeder'tinctuur - precies zoals bepaald door Dr. Bach. Deze methode zorgt ervoor dat elke bloesem een extra sterkte heeft.

  Creature Comforters® heeft een schat aan expertise op het gebied van Bachbloesems: als beoefenaars, producenten, docenten en auteurs. Zij maken sinds meer dan drie decennia Bachbloesems volgens de precieze natuurlijke en traditionele instructies van Dr. Bach. Ze zijn gehuisvestigd in Cromer aan de kust van North Norfolk in Engeland. Dit is dezelfde stad waar Dr. Bach woonde, tijdens het ontdekken en ontwikkelen van veel van zijn Bachbloesems en zijn inmiddels beroemde ‘Rescue Remedy®’ in de jaren 1930.

  Creature Comforters is de producent van The Original Pet Blends®. Deze producten zijn een zachte en natuurlijke hulp voor huisdieren voor het behouden van positieve emoties en positief gedrag. Gebruikt door Bachbloesemadviseurs, dierenartsen, trainers en mensen met hun huisdieren over de hele wereld voor meer dan 25 jaar.

  De Bachbloesems van Creature Comforters staan garant voor een kwalitatieve, superieure kwaliteit en hebben een verdunning van 1:240.
   
  Creature Comforters maakt Bachbloesems volledig authentiek, geproduceerd met liefde, zorg en toewijding.

  Alle door ons aangeboden Bachbloesems zijn, conform de Belgische wetgeving, genotificeerd.

 • Deva

  Sinds 1986 is het Laboratoire Deva gespecialiseerd in de bereiding van bloesems. Het is gevestigd in de Alpen, in het hart van de Vercors, in een schitterende omgeving, bekend om zijn rijke, gevarieerde flora.

  Deva bloesems worden voornamelijk bereid van wilde bloesems, geplukt op zorgvuldig geselecteerde plaatsen in de Alpen, het Centraal Massief en het Middelandse Zeegebied.

  De Bloesems worden volgens de originele methode van Dr. Bach bereid en voldoen aan strenge normen voor zuiverheid en kwaliteit. De gebruikte ingrediënten voldoen aan de hoogste normen voor biologische productie (certificaat Ecovert FR-BIO-01).

  Alle door ons aangeboden Bachbloesems zijn, conform de Belgische wetgeving, genotificeerd.

 • Biofloral

  Biofloral bloesems van biologische kwaliteit worden handgemaakt in het hart van de bergen van de Auvergne in strikte overeenstemming met de originele methode van Dr. Bach.

  Ontwikkeld in strikte overeenstemming met de originele methode van Dr. Bach, in verdunning 1 / 240ste, in DEMETER-label

  Voor elke conditionering wordt het bloemenelixer opnieuw geactiveerd met de stralen van de rijzende zon om een goede dynamische en energetische werking te garanderen voor maximale efficiëntie.

  Biofloral Bachbloesems werken diepgaand door hun subtiliteit en helpen om psychische en energetische balans te harmoniseren, om ontmoediging, verdriet, stress en gebrek aan vertrouwen te overwinnen om een nieuw emotioneel evenwicht te vinden.

  Deze bloemenessenties zijn gemaakt van wilde bloemen, die 's ochtends bij zonsopgang worden geplukt wanneer hun potentieel maximaal is. Onder invloed van zon- en waterstralen geeft de bloem zijn kwaliteiten vrij en geeft deze door aan het waterelement. Om alle deugden van de bloem te behouden, wordt de bloemenmaceratie toegevoegd met cognac in een verdunning van 1 / 240ste. Voor de 1 / 240ste verdunning gebruikt Biofloral Bio DEMETER cognac.


  De bloemenessences van Biofloral zijn biologisch gecertificeerd en hebben het AB-label behaald.