Cursussen

Er zijn geen producten
Cursussen

Wij bieden de 1-jarige erkende opleiding tot Bachbloesemadviseur aan, alsmede een waaier aan andere cursussen.

Wenst u...

Meer

Subcategorieën

 • Studiegids

  Download hier de Studiegids van de Opleiding waar u interesse in heeft.

 • Cursussen

  Wij bieden de 1-jarige erkende opleiding tot Bachbloesemadviseur aan, alsmede een waaier aan andere cursussen.

  Wenst u graag als Bachbloesemadviseur aan de slag te gaan? Dan is onze opleiding ideaal, want u leert niet alleen de Bachbloesems grondig kennen maar tevens het inzicht in de bloesems.
  Voor iedereen die zich diepgaand wil specialiseren in Bachbloesems is deze erkende opleiding aangewezen. Zowel voor diegenen die Bachbloesems professioneel willen toepassen als voor al diegenen met een sterke interesse voor eigen gebruik, krijgen een professionele opleiding die garant staat voor kennis, vaardigheid en kwaliteit. 

  U maakt kennis met de energiewaarden van de bloesems en hoe u efficiënt energieblokkades kunt helpen oplossen. Natuurlijk leert u grondig het verschil tussen de bloesems onderling. Daarnaast leert u het verband tussen de meridianen en de chakra’s.

  U kan ook kiezen voor de Online Thuiscursus Bachbloesemconsulent. De Online Thuiscursus is aangewezen voor iedereen die niet in de mogelijkheid is om de Opleiding Bachbloesemadviseur te volgen of die graag van huis uit in zijn/haar eigen tempo studeert.

  Al onze cursisten zijn zeer enthousiast over de opleiding en de cursussen.

 • Gratis Downloads en Lezingen

  Maak hier je keuze uit de GRATIS downloads die wij aanbieden of schrijf je in voor een gratis lezing.