Deva Bloesem Combinatie Nr. 2 Rustige Slaap 30 ml.

Deze combinatie wordt aanbevolen om zowel kinderen als volwassenen te kalmeren wanneer ze niet kunnen ontspannen, niet in slaap kunnen komen of 's nachts rusteloos zijn.

Meer details

16,15 €

In prijs verlaagd!

-5%

17,00 €

Kinderen die last hebben van stemmingswisselingen en emotionele reacties, worden vredig en ontspannen met deze combinatie. Ze is ook goed voor mensen die druk zijn en die het moeilijk vinden om aan het eind van de dag de knop om te zetten.

Samenstelling:

Gelijke hoeveelheden van de bloesem remedies van Kamille, Lavendel, White Chestnut, Sint-Janskruid, Passiebloem, Zomerlinde en Valeriaan.


Gebruik :

3 druppels, 3 keer per dag. Kan ook in het bad gedaan worden vanwege het kalmerende en verzachtende effect (voeg 15 druppels toe aan een warm bad).

Elk van deze complexen is samengesteld om op een succesvolle manier een treffend antwoord te bieden op een TIJDELIJKE specifieke verstoring van het geestelijke evenwicht.

Bij gemoedstoestanden welke gedurende langere tijd uit evenwicht zijn is een individuele aanpak nodig.

Raadpleeg hiervoor een Bachbloesemadviseur, welke samen met u uw karakterbloesems kan duiden. Door deze persoonlijke begeleiding kan je de bloesems vinden die voor jou persoonlijk aangewezen zijn. Dit is een garantie voor het succesvol toepassen van de Bachbloesems.