Cursus VeraAmi en Innerlijke Rust

Wat is VeraAmi? VeraAmi is veel meer dan een techniek of truc. Het is echt een heel nieuwe methode. Het is een nieuwe manier van naar dingen te kijken, dingen te ervaren en inzicht krijgen. En aan de andere kant heeft deze methode al altijd bestaan, maar dankzij VeraAmi wordt ze veel eenvoudiger en gemakkelijker te begrijpen en hierdoor veel beter toe te passen.

Meer details

120,00 €

VeraAmi betekent ‘Universele/Ware Liefde’, het is dus een methode om je Ware Zelf te ontdekken en ermee in contact te komen. Door VeraAmi toe te passen drukken we om het zo te zeggen op de ‘reset’-knop, waardoor de deur naar het geluk open gaat.

Voor wie is VeraAmi geschikt?

Voor iedereen die zaken in hun leven wensen te veranderen. Iedereen die het beu is om telkens weer opnieuw tegen dezelfde muur aan te botsen. Voor iedereen die echt inzicht in zichzelf wenst, die onontgonnen paden durft te betreden. VeraAmi geeft een heel nieuwe dimensie aan je leven. Wanneer je eenmaal met VeraAmi aan de slag gaat, ontstaat er een soort domino effect, je gaat allerlei veranderingen opmerken in je leven, op ieder vlak ga je verbetering zien. VeraAmi is een zeer krachtige methode die je doet terug keren naar de kern van de zaak.

We hebben allemaal al wel zaken geprobeerd, maar dikwijls komen we tot de conclusie dat dit voor ons niet echt goed werkt. We kennen allemaal wel de wet van aantrekking of visualisatie. Maar in veel gevallen komen we zelf niet veel verder dan wat positief denken en van ‘echte’ veranderingen merken we weinig in ons leven. Heb je weleens last van negatieve gemoedstoestanden? Of beperkende overtuigingen? Denk je dat al deze methodes bij jou toch niet lukken? Denk je soms wel eens ‘dat is allemaal mooi uitgelegd, maar voor mij klopt dit tocht niet’. Ik heb niet voldoende financiën, ik heb niet de job die ik leuk vind, ook ontbreekt de ideale partner bij mij. En ga zo maar verder.

Dit zijn allemaal ‘blokkerende’ overtuigingen, die ons steeds weer in dezelfde richting duwen. De richting van mislukking, van negatief zijn. Deze blokkerende overtuigingen kennen we allemaal als: woede, angst, boosheid, verdriet, eenzaamheid, geen zelfvertrouwen, frustraties, enz. In veel gevallen is het moeilijk om dit op te lossen, juist omdat het niet alleen ‘blokkerende overtuigingen’ zijn, maar dat het ‘negatieve frequenties’ zijn in ons onderbewustzijn. Telkens deze frequentie ‘getriggerd’ wordt, reageren we steeds op dezelfde negatieve manier – met woede of angst of frustratie.

Je ziet deze ‘blokkerende overtuigingen’ zijn op verschillende vlakken werkzaam, onder meer op Geestelijk, Emotioneel, Fysiek en Spiritueel vlak. Wanneer we dit kunnen oplossen, behoort dit alles tot het verleden. We dienen het evenwicht terug te herstellen op alle vlakken. We kunnen dit nu eindelijk bereiken.

Op geestelijk vlak worden we helderder, geconcentreerder en rustiger.

Op emotioneel vlak zijn onze emoties in evenwicht,  we hebben zelfvertrouwen en voelen ons opgewekt.

Op fysiek vlak hebben we energie en zin om de dingen aan te pakken.

Op spiritueel vlak hebben we inzicht in wie we echt zijn en voelen ons verbonden met het grote geheel.

Voor veel mensen is het soms moeilijk om hun gemoedstoestanden in balans te krijgen. Ze zijn soms zo bedolven onder hun verdriet of hun angsten dat ze niet weten hoe dit op te lossen.

Nu is er VeraAmi! De methode om jezelf terug in balans te brengen en te helen is nu eindelijk voor iedereen beschikbaar! Met VeraAmi gaat u zich snel weer goed in uw vel voelen. Onverwerkt verdriet krijgt een plaats en men kan weer zonder pijn leven. Angsten worden in hun reëel perspectief gezien en zijn hierdoor veel minder angstaanjagend. Met VeraAmi is het ook niet nodig dat u in het verleden gaat graven en alle verdriet opnieuw dient te beleven. Je krijgt inzicht in wie je echt bent en de manier waarop je snel en efficiënt jezelf terug in evenwicht brengt.

VeraAmi is gewoon een andere kijk op u zelf en op de wereld, u opent dus als het ware de deur naar ‘het geluk’. VeraAmi is een nieuwe en heel eenvoudige methode om gans je leven terug op de rails te krijgen. Zoals alles in het leven is deze methode heel eenvoudig, geen lange cursussen of therapieën om te volgen. Ook geen ingewikkelde uitleg waarvan je denkt ‘hoe kan iemand dit snappen’. Je wordt terug baas over je eigen leven en brengt jezelf in evenwicht.

Indien je eenmaal de techniek van VeraAmi kent, kan je deze je leven lang blijven toepassen. Gewoon iedere dag ’s morgens en ’s avonds een paar minuutjes tijd ervoor nemen en er gaat echt een wonderlijke wereld voor je open. Wat VeraAmi juist inhoudt is in enkele woorden samen te vatten. Je gaat dan hier ook geen ellenlange beschrijvingen vinden die in de meeste gevallen toch niets ter zake doen.

VeraAmi is dus geen ingewikkelde materie waar u zich dient door uit te worstelen, het is geen methode die u handen vol geld kost aan therapie. VeraAmi is eenvoudig en snel te leren. Reeds na een  paar toepassingen gaat u het verschil merken. VeraAmi is gewoon terug keren bij wie je altijd al bent geweest, maar waarvan je misschien door omstandigheden verwijderd bent.

Data cursus VeraAmi en Innerlijke Rust:  09/10, 16/10 en 23/10/2024  om 19:30. 

De cursus gaat door in het Centrum De Bosrank te Herk-de-Stad.

Prijs: 120 euro, inclusief cursusmap, 2 boeken + een consult (indien gewenst).

Maak nu kennis met VerAmi en laat de deur naar geluk en vreugde voor u open gaan!

Voel je goed...Altijd! Met VeraAmi!!

Meer info: https://bachbloesems.be/veraami-en-innerlijke-rust