CurcuPhyt 60 Vcap.

Kurkuma (Curcuma longa) als curcuminoïdenfytosoom draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten.
Het ondersteunt tevens de inwendige reiniging en verhoogt de weerstand van het organisme.
Gepatenteerd fytosoomproces.

 

Meer details

34,90 €

Traditionele plantenextracten vormen een onschatbare bron van belangrijke, synergetische fytonutriënten. Helaas zijn veel van deze actieve bestanddelen moeilijk opneembaar in ons lichaam.
De meest revolutionaire manier om maximaal van een lagere -maar goed verdraagbare dosis aan actieve stoffen- te genieten, is het gebruik van fytosomen. De productie van fytosomen is onderworpen aan een gepatenteerde methode waarbij afzonderlijke bestanddelen uit een plantenextract gekoppeld worden aan fosfatidylcholine uit soja (ook sojalecithine genoemd).

Wat is zo uitzonderlijk aan CurcuPhyt?

- Zéér stabiel curcuminepreparaat dat in een lage dosering fysiologisch werkzaam is, en je met een gerust gevoel kunt gebruiken

- Optimale biologische beschikbaarheid van curcumine door koppeling aan fosfatidylcholine uit soja via het gepatenteerde fytosoomproces

- Bevat een natuurlijk curcuminoïdencomplex: 75% curcumine, 15% demethoxycurcumine en 10% bisdemethoxycurcumine

- Het curcuminoïdenfytosoom is 29 maal beter opneembaar dan een niet gebonden complex

- Beproefde kwaliteit

Ingrediënten:
Kurkuma fytosoom (kurkuma en fosfatidylcholine (soja)), omhulling (hydroxypropylmethylcellulose), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antiklontermiddel (tricalciumfosfaat), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), stabilisator (carrageen), conserveermiddel (kaliumacetaat).

1 vegetarische capsule bevat:
Kurkuma (Curcuma longa L.) (‘Meriva’) fytosoom 500 mg
waarvan
- Kurkuma (Curcuma longa L.) wortelextract gestandaardiseerd op 100 mg curcuminoïden - 300 mg
- Fosphatidylcholine - 200 mg

Opmerkingen:
De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. CurcuPhyt is een voedingssupplement en mag niet als vervanging worden gebruikt van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg voor gebruik uw arts of apotheker in geval van zwangerschap of borstvoeding en bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Allergenen:
Soja