G-Oyster

E01 G-Oyster: Bescherm jezelf en je omgeving tegen geopathische stress en elektrosmog.

Meer details

189,05 €

In prijs verlaagd!

-5%

199,00 €

Geomack is het resultaat van vele jaren onderzoek en ontwikkeling naar een bescherming tegen geopathische belastingen en elektrosmog.

De unieke vitaliserende technologie in Geomack wordt aangedreven door natuurlijke, positieve, elektromagnetische velden van de aarde. Componenten in Geomack ontvangen deze velden waardoor er een resonantie ontstaat. Deze interactie zorgt ervoor dat de unieke Geomack-technologie een gamma van krachtige, stimulerende resonantievelden produceert die het menselijk lichaam en zijn omgeving positief beïnvloeden. De stimulerende patronen van Geomack creëren een betere resonantie in de ruimte waardoor schadelijke stressoren van buitenaf teniet worden gedaan zoals aardstralen, lampen, elektriciteitsdraden, kabels, computers, radars, GSM/UMTS/ DECT, draadloos alarm, draadloos internet (WIFI), schermen enz.

De bescherming van Geomack en de vitaliserende technologie stimuleren de detoxificatie en het natuurlijk energiesysteem. Hierdoor komen de meridianen en het menselijk lichaam weer in evenwicht.

Mensen ervaren hierdoor een betere deugddoende slaap, een sneller herstel, meer energie en een beter algemeen goed gevoel.

Geomack heeft verschillende beschermingsstaven ontworpen volgens grootte van beschermingsbereik:

• De E704 Ext. heeft een beschermingsbereik van 20 m2 , voor het beschermen van persoonlijke plaatsen, bij het computergebruik, onder het bed, in de auto enz..
• De E4004 Ext. heeft een beschermingsbereik van 100 m2 en is ideaal voor het beschermen van de meeste woningen.
• De E9004 Ext heeft een beschermingsbereik van 200 m2. Deze krachtpatser is uitermate geschikt voor grote woningen, gebouwen, werkplaatsen, verpleegruimtes,
scholen en andere grote oppervlakten.
• De E01 G-Oyster is een verbazingwekkende, persoonlijke energiebooster dat in je eigen zak kan gedragen worden en heeft een beschermingsbereik van 1,5m2.